K vysněnému bydlení vám pomůže hypotéka na pozemek

Na trhu je pestrá nabídka úvěrových produktů, jenž se liší i na základě konkrétního poskytovatele. Z nabídky můžete vybrat vhodný finanční produkt pro řešení vaší situace. Hypotéka na pozemek je tak efektivním produktem pro získání vlastní střechy nad hlavou v co možná nejkratším čase.
domek na trávníku.jpg

Bez tohoto typu úvěru by mnozí nemohli nikdy bydlet ve vlastním. A pokud ano, tak až v pozdním věku, pokud by se podařilo vůbec našetřit. Dnes je však reálné získat vlastní bydlení mnohem rychleji a také toho lze dosáhnout výrazně snadnějším postupem.

Podstata spočívá v adekvátním výběru poskytovatele

Na trhu je řada finančních institucí poskytující a nabízející úvěrové produkty. Nicméně jen při volbě správné společnosti, máte záruku, že vámi zvolená hypotéka na pozemek zajistí nejen splnění přání o vašem vlastním bydlení, ale získáte i jisté výhody.

Předností zajisté je, že v momentě, kdy se vám naskytne jedinečná příležitost v rámci zakoupení stavební parcely za dobrou cenu, nemusíte předkládat finanční instituci projektovou dokumentaci budoucího domu apod.
slunce nad domem.png

Přednosti jsou prokazatelným důvodem

Záruka spočívá nejen v transparentních podmínkách. Garance nízké a neměnné úrokové sazby. Jelikož se jedná o dlouhodobý typ úvěru, lze si splátky rozložit řádově na několik desítek let, tj. až na dobu třiceti let. Překážkou pro získání úvěru není ani nižší bonita žadatele či případný záznam v bankovním nebo nebankovním registru.

A to není zdaleka vše. Samozřejmostí je odborná pomoc od profesionálů, jak získat rychle potřebné finanční prostředky. Vše bez složitého papírování. Důraz je kladen na komfort v rámci vyřízení z pohodlí domova. Prvním krokem je vyplnění online žádosti.

Garance v benevolenci ohledně posuzování žádosti. Kdy není překážkou ani případná exekuce. Eliminace dokládání prokazatelných výdajů v rámci vaší investice při pořízení potřebné stavební parcely.